google-site-verification=wsdWNfl6U8uya_C4i3gulmgZ3w4KAbDHbeJSW1IZuGE

KIJK OP JEZELF
Workshops

Naast de individuele behandeling en ouderbegeleiding die er binnen onze praktijk geboden wordt, zijn er ook nog workshops die ook voor ouders heel interessant kunnen zijn. Met een aantal pluspunten:  

  1. DIVERSITEIT   - wij zijn er van overtuigd dat een mens het beste leert als hij kan ervaren. Om die reden bieden wij in onze workshops altijd een combinatie aan van oefeningen en onderliggende theorie. 
  2. MAKKELIJKE BEREIKBAARHEID - op locatie in onze praktijk ben je welkom (gratis parkeren en OV-bereikbaarheid) en iedereen die een computer, tablet, smartphone en een internetverbinding heeft kan bij ons terecht. 
  3. KLEINE GROEPEN- de workshops zijn meestal bedoeld voor een klein groepje (maximaal 10 personen) om op deze wijze trouw te blijven aan onze persoonlijke benadering en kwaliteit.  
  4. LAGE INVESTERING - dhet programma staat voor een groot deel vast maar zal iedere keer net wat anders zijn omdat we graag in gaan op wat er in een groep leeft en we houden de kosten laagdrempelig.   

Overzicht

In vogelvlucht ons aanbod

Introductie Systemisch Werken

Krijg in vogelvlucht meer zicht op hoe je gezin van herkomst van invloed is op je dagelijks leven.

In deze twee uur durende workshop nemen we je mee in het gedachtegoed van het familieopstellingen werk, ook wel systemisch werken genoemd.
Ben je nieuwsgierig welke invloed jouw gezinssysteem heeft op je functioneren in het dagelijks leven, maak dan tijd vrij en kom langs.

Investering: 25,00 euro, inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.30 - 21.30 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum. Max. 8 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier

Opvoeden Hoe zo?

In deze workshop, die wordt gegeven in samenwerking met Kindercoaching Roosmarijn, geven we je zicht op hoe jouw opvoeding en de ervaringen in je gezin van herkomst van invloed zijn op de opvoeding van jouw kinderen en wat ze in je los maken.

Geen standaard workshop over hoe je moet opvoeden. Maar een avond voor iedereen die nieuwsgierig is naar hoe je eigen opvoeding en je ervaringen in je gezin van herkomst doorwerken in de opvoeding van jouw eigen kinderen en de dingen die je kinderen in jou losmaken. Het is een eerste kennismaking met hoe je op een andere manier naar de redenen van je eigen opvoeding gaat kijken, zonder dat het direct tè diep gaat.

Investering: 30,00 euro inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.30-22.00 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum.
Max. 10 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier

Verdieping Systemisch Werken

Van weten naar ervaren. Een workshop waarin je de systemische dynamieken zelf kunt gaan ervaren.

Als vervolg op de introductie workshop staat bij deze workshop het ervaren van de systemische dynamieken centraal. Want door ervaren komt er een nog dieper besef van waar dit werkelijk om gaat en wat dit voor jou betekent in je dagelijks leven.

Investering: 45,00 euro, inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.00 - 22.00 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum.
Max. 8 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier

Oplossingsgericht opvoeden

Oplossingsgericht Opvoeden geeft een andere kijk op opvoeden. In plaats van steeds weer na te denken en te praten over wat er mis gaat en waarom, kijk je juist naar mogelijkheden. Waar ben je al tevreden over en hoe kun je dat uitbreiden? Het oplossingsgericht werken komt oorspronkelijk uit de psychotherapie. Tegenwoordig wordt het ook vaak gebruikt in het onderwijs, bij coaching en in het bedrijfsleven, omdat het zo goed werkt. En nu ook bij opvoeden!

Investering: 30,00 euro inclusief koffie en thee.
Tijd: 19.30-22.00 uur.
Locatie: Kijk op jezelf, Castricum.
Max. 10 deelnemers
Voor aanmelden, klik hier

Mindful Ouderschap

Hoe blijf je in je drukke leven als ouder goed voor jezelf zorgen? Dicht bij jezelf en dicht bij je kind. Een workshop met een gelijkgestemde groep 

Contact

Telefonisch, via whatsapp, mail of onderstaand formulier

Telefoon en whatsapp: 0628259190
Email: info@kijkopjezelf.eu

Kijk op jezelf |Boccherinistraat 35 | 1901 VB Castricum
KvK 34379817 | NL186815827B01

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Make a free site - Get now