KIJK OP JEZELF
Supervisie
Als supervisor VGCt ben ik, Karinda, bevoegd en bekwaam om supervisie en leertherapie te geven, zowel in het kader van leertrajecten binnen de VGCT als ook voor SKJ of andere registraties.  
Uitgangspunten daarbij:

  1. INSPIREREN- ik zelf vind het inspirerend om samen met een collega te sparren en te onderzoeken hoe we jouw kwaliteiten verder in ontwikkeling kunnen brengen. Ik hoop tijdens de supervisie ook jou te kunnen inspireren. 
  2. FOUTEN MOGEN MAKEN MAG - dit is binnen de supervisie wat mij betreft net zo belangrijk als nieuwe dingen leren. Niet alleen specifieke behandelvormen maar juist ook jij als persoon staat wat mij betreft centraal. Want tenslotte ben jij zelf het materiaal van je therapie.
Mobirise

Tarief en informatie

Duur: Een uur supervisie bestaat uit 45 minuten face-to-face contact en 15 minuten voorbereidingstijd.
Tarief: Het honorarium bedraagt € 100,- per uur voor een individuele supervisie. De supervisant ontvangt eens in de maand een factuur.
De supervisant draagt zorg voor de betaling van de factuur binnen 30 dagen. 

Karinda is het gezicht en hoofdgids van de praktijk. Met haar aanstekelijke enthousiasme en liefde voor het (systemisch) werk laat zij dagelijks kinderen, ouders en volwassenen bewegen naar zichzelf en hun sterkte. Ze werkt samen met Mark bij de volwassenen en alleen bij kind en jeugd en supervisie VCGT.

"44 jaar, jongste kind in een gezin met een oudere zus. Inmiddels moeder van 2 kinderen samen met Mark en een bonuskind in Stampersgat. Geïnspireerd door de vrolijkheid van kinderen begonnen aan een studie psychologie die resulteerde in een carriere als kinderpsycholoog. Gaandeweg de jaren heb ik ontdekt dat volwassen mensen eigenlijk net zo leuk en inspirerend kunnen zijn." 

Karinda Suèr

GZ-PSYCHOLOOG- KINDER PSYCHOLOOG- COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT - SUPERVISOR VGCT 

Contact

Telefonisch, via whatsapp, mail of onderstaand formulier

Telefoon en whatsapp: 0628259190
Email: info @ kijkopjezelf.eu


Kijk op jezelf
| Boccherinistraat 35 | 1901 VB Castricum 
KvK 34379817 | NL186815827B01

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

The site was started with Mobirise