KIJK OP JEZELF
Supervisie
Als supervisor VGCt ben ik, Karinda, bevoegd en bekwaam om supervisie te geven, les te geven en leertherapie te geven aan cognitief gedragstherapeuten (in opleiding) en cognitief gedragstherapeutisch werkers (in opleiding).  
Een paar voordelen staan hieronder.

amp templates
  1. BLENDED LEARNING- reguliere face-to-face gesprekken en werkbegeleiding worden gecombineerd met online gesprekken en werkbegeleiding via beeldbellen. 
  2. MAKKELIJKE BEREIKBAARHEID - op locatie in onze praktijk ben je welkom en via een veilige verbinding kan je bij ons via beeldbellen ook terecht. 
  3. GEACCREDITEERD - de VGCt heeft een opleidingseis voor hun supervisoren en daar voldoen we aan.
Mobirise

Tarief en informatie

Duur: Een uur supervisie bestaat uit 45 minuten face-to-face contact en 15 minuten voorbereidingstijd.
Tarief: Het honorarium bedraagt €95,- per uur voor een individuele supervisie. De supervisant ontvangt eens in de maand een factuur.
De supervisant draagt zorg voor de betaling van de factuur binnen 30 dagen. Afspraken die niet 1 week van tevoren worden afgezegd, brengen we in rekening.

CGT supervisie wordt aangegeven in individuele trajecten en niet in groepen zodat de supervisor zich kan richten op het niveau van de supervisant en de haar specifieke vragen.

Karinda is het gezicht en hoofdgids van de praktijk. Met haar aanstekelijke enthousiasme en liefde voor het (systemisch) werk laat zij dagelijks kinderen, ouders en volwassenen bewegen naar zichzelf en hun sterkte. Ze werkt samen met Mark bij de volwassenen en alleen bij kind en jeugd en supervisie VCGT.

"44 jaar, jongste kind in een gezin met een oudere zus. Inmiddels moeder van 2 kinderen samen met Mark en een bonuskind in Stampersgat. Geïnspireerd door de vrolijkheid van kinderen begonnen aan een studie psychologie die resulteerde in een carriere als kinderpsycholoog. Gaandeweg de jaren heb ik ontdekt dat volwassen mensen eigenlijk net zo leuk en inspirerend kunnen zijn." 

Karinda Suèr

GZ-PSYCHOLOOG- KINDER PSYCHOLOOG- COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT - SUPERVISOR VGCT 

Contact

Telefonisch, via whatsapp, mail of onderstaand formulier

Telefoon en whatsapp: 0628259190
Email: info@kijkopjezelf.eu


Kijk op jezelf
| Boccherinistraat 35 | 1901 VB Castricum 

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.
woensdagochtend is onze buitendag (wandelcoaching).  

© 2020 Kijk op jezelf